Boekhouder Gorredijk

Opzoek naar een boekhouder in Gorredijk? Maak kennis met administratiekantoor TIGE in hartje centrum van Gorredijk. Het voeren van administratie is waar wij goed in zijn. Van starters tot grote bedrijven, wij zorgen ervoor dat jouw boekhouding tot een hoger niveau getild wordt. 

En dat doen we met een flinke dosis Friese nuchterheid en een vleugje eigenwijsheid. Met een pro-actieve houding zorgen wij ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar je administratie én denken actief mee met kansen in je bedrijf. Kijk er vooral niet gek van op wanneer we jou bijvoorbeeld ongevraagd fiscaal advies geven. Wij worden er namelijk zeer enthousiast van om niet alleen je boekhouding, maar ook je bedrijf te zien groeien. 

accountant Gorredijk

Over TIGE als boekhouder Gorredijk

Een goed gevoel en elkaar vertrouwen vinden wij erg belangrijk voor een goede samenwerking. We zijn tenslotte met je financiën bezig. Daarom nodigen we je graag eerst uit bij ons op kantoor. Of bij jou op locatie, daar doen we ook niet moeilijk over. Kom vooral zoals je bent, dat doen wij ook. Geen poespas, maar gewoon lekker informeel en met een persoonlijke aanpak. 

In de kern is het simpel wat wij doen. Wij doen je boekhouding. Wij houden grip op de cijfers, doen je belastingaangifte, inkomstenbelasting, fiscale aangiften en zorgen voor de jaarrekeningen. Ook voor salarisadministratie en personeelsadministratie kun je bij ons aankloppen. Boekhouden blijft tenslotte boekhouden.

Het zit ‘m meer in de zaken eromheen. We zijn geïnteresseerd in je onderneming en denken met je mee. Je kan ons zien als een verlengstuk van je bedrijf, waarin we samen kijken naar hoe jij de administratie beter kan inzetten en kan groeien als bedrijf. Of je nu al bezig bent met systemen of je boekhouding nog in een schoenendoos hebt. Wij zijn er voor je! Ontdek hier meer over onze fiscale dienstverlening.

Onze werkwijze

Wij houden ervan om elkaar eerst eens in de ogen aan te kijken voordat we zaken gaan doen. We beginnen daarom altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens de kennismaking bespreken we ook gelijk wat jouw wensen en behoeftes zijn. Wat kunnen we voor je betekenen? Nemen we jouw complete administratie over of zijn er dingen die je zelf wil blijven doen? Samen kijken we welk pakket het beste bij jou past. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Zit het perfecte pakket er nog niet tussen? We stellen gerust een pakket op maat voor je samen.

Wanneer je er een klap op hebt gegeven, kunnen wij direct van start met de uitvoerende werkzaamheden. Onze programma’s en systemen zijn zo ingericht dat we snel kunnen schakelen. Overleggen om het overleggen, dat hoeft voor ons niet. Wij houden ervan om lekker de handen uit de mouwen te steken. Wij houden de lijnen kort dus zaken waar jij van op de hoogte moet zijn, communiceren wij met jou. Zo kan jij je blijven focussen op je klussen, wij regelen je administratie. Ontdek hier meer over onze fiscale dienstverlening.

Diensten van boekhouder Gorredijk

De boekhouding is vast niet de reden dat je ondernemer bent geworden. Die van ons gelukkig wel! Bij TIGE nemen we met liefde jouw administratie over én brengen het tot een hoger niveau. Om het makkelijker te maken hebben we drie verschillende pakketten ontwikkeld: Starter, TIGE ZZP en TIGE MKB. Behoefte aan maatwerk? Doen we ook niet moeilijk over. We bespreken je wensen graag.

Heb je al een boekhouder, maar wil je liever verder bouwen met de mannen van TIGE als accountant Gorredijk? Wij bieden een gratis overstapservice aan. Wij zorgen dat de beginbalans op de juiste wijze wordt ingevoerd in ons systeem, zonder dat jij je daar bezig mee hoeft te houden.

STARTERS

IJzersterk van start met je administratie met het starterspakket.

STARTERS

IJzersterk van start met je administratie met het starterpakket.

✅ Lage opstartkosten
✅ Een vast bedrag per maand
✅ Ondersteuning het eerste jaar

TIGE ZZP

Gewoon een stabiele administratie
zonder te veel poespas.

TIGE ZZP

Gewoon een stabiele administratie
zonder te veel poespas.

✅ Geen zorgen om je administratie
✅ Realtime inzichten 
✅ Elk jaar een gesprek

TIGE MKB

Volledig ontzorgd worden. Als het
gaat om je administratie dan.

TIGE MKB

Volledig ontzorgd worden. Als het
gaat om je administratie dan.

✅ Het verzorgen van belastingaangiften
✅ Het uitvoeren van loonadministratie
✅ Bij een goede klik een massage per kwartaal

Klaar om samen te bouwen?

Of wij een goede boekhouder, beste boekhouder, geschikte boekhouder zijn? Wij nodigen je graag uit om het zelf te ervaren! Laten we kennismaken met een kop koffie (of ons eigen biertje), dan hebben we het er even over.