Onze diensten

In de kern is het heel simpel wat wij doen. Wij doen je boekhouding, werken ons in het zweet voor de BTW-aangiften en zorgen voor de jaarrekeningen en fiscale aangiften. Ook voor salarisadministratie en personeelsadministratie kun je bij ons aankloppen. Boekhouden blijft boekhouden, dat is niet zo bijzonder.

Het zit ‘m meer in de zaken eromheen. We zijn geïnteresseerd in je onderneming en denken met je mee. Je kan ons zien als een verlengstuk van je bedrijf, waarin we samen kijken naar hoe jij de administratie beter kan inzetten en kan groeien als bedrijf.
Of je nu al bezig bent met systemen of je boekhouding nog in een schoenendoos hebt. Wij zijn er voor je! Ontdek onze diverse pakketten.

Onze diensten

Hoe wij te werk gaan? Ja, dat is voor jou een vraag en voor ons een weet. Ga er maar vanuit dat we hier goed over nagedacht hebben en dat jij sowieso niks te kort komt. Wij werken wel met het zweet op de rug om voor elk termijn de BTW aangifte te doen. Jij hoeft er geen nacht wakker van te liggen. Dat doen wij wel. Dus dat lijkt me wel duidelijk. Je moet gewoon bij ons zijn.

Leuk die pakketten, maar ik heb maatwerk nodig.

Onze pakketten

TIGE heeft veel ervaring met ondernemers in de bouw en techniek. We hebben systemen klaarliggen die perfect aansluiten bij jouw onderneming waardoor we snel kunnen schakelen en lage opstartkosten kunnen bieden. Om het makkelijk te maken kun je kiezen uit één van onze pakketten. Liever maatwerk? Doen we ook niet moeilijk over. We bespreken je wensen graag met een kop koffie.

Onze pakketten

Wij werken met pakketten. Hier zie je dan ook welke pakketten. Wel zo duidelijk

STARTERS

IJzersterk van start met je administratie met het starterspakket.

STARTERS

IJzersterk van start met je administratie met het starterspakket.

✅ Lage opstartkosten
✅ Een vast bedrag per maand
✅ Ondersteuning het eerste jaar

TIGE ZZP

Gewoon een stabiele administratie
zonder te veel poespas.

TIGE ZZP

Gewoon een stabiele administratie
zonder te veel poespas.

✅ Geen zorgen om je administratie
✅ Realtime inzichten 
✅ Elk jaar een bespreking

TIGE MKB

Volledig ontzorgd worden. Als het
gaat om je administratie dan.

TIGE MKB

Volledig ontzorgd worden. Als het
gaat om je administratie dan.

✅ Het verzorgen van belastingaangiften
✅ Het uitvoeren van loonadministratie
✅ Bij een goede klik een massage per kwartaal

Alleen een vraag of advies?

Als ondernemer kom je ook weleens in een ingewikkelde situatie of er gebeurt iets onverwachts. Ook dan kun je bij TIGE aankloppen. Wij denken graag mee om tot een passende oplossing te komen. Waar nodig zetten we een stap extra.

Klaar om samen te bouwen?

Hoe wij te werk gaan? Ja, dat is voor jou een vraag en voor ons een weet. Ga er maar vanuit dat we hier goed over nagedacht hebben en dat jij sowieso niks te kort komt.