Over ons

Administratie moeilijk? Hélemaal niet! Bij TIGE maken wij het simpel. Wij houden van gewone makkelijke taal, zonder poespas. Wij zijn meer van de ‘doe-maar-normaal’ cultuur. Ellendig lange sessies om jouw administratie te bespreken? Daar doen wij niet aan. Wij steken liever de handen uit de mouwen om voor jou aan de slag te gaan.

Loop gerust bij ons kantoor binnen als je een vraagt hebt. Wij vinden het belangrijk dat we jou zo goed mogelijk helpen en ondersteunen. Zien wij een kans of risico in jouw onderneming? We brengen je gelijk op de hoogte. Wij zijn proactief, flexibel en houden de lijnen kort.

accountant Gorredijk

JAN

JAN

Als het nodig is haaIt Jan flink de sloophamer door je huidige boekhouding, om vervolgens alles gestructureerd en kloppend op te bouwen.

STEFAN

STEFAN

Je moet bij Stefan zijn als je spijkers met koppen wil slaan. Met een proactieve houding brengt hij in een handomdraai jouw financiële zaken tot een hoger niveau.

JORRIT

JORRIT

Meten is weten! Als er iemand nauwkeurig werkt en dol is op cijfers, is het Jorrit wel! Met jouw administratie in zijn beheer, hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de cijfers.

De betekenis van TIGE

tige (tiege) – zeer, heel erg. ~ tank ; heel erg bedankt.

De naam TIGE (spreek uit als tiege) is niet zomaar gekozen. Friezen weten dondersgoed wat het betekent. Voor de niet Friezen onder ons: Tige betekent ‘zeer’ in het Fries. Het wordt vaak gecombineerd met het woord ‘tank’, wat bedankt betekent. En dat is precies het gevoel dat wij bij jou willen oproepen met onze dienstverlening, zodat jij binnen de kortste keren ’Tige tank’ roept. Oftewel zeer bedankt! Dat wij trotse Friezen zijn is voelbaar in het hele bedrijf. We zijn nuchter, staan met beide benen op de grond en zijn serieus in wat we doen. Maar dat doen we dan wel op ons eigen manier. We dogge it ‘n bytsje oars.

Johan wil nooit meer zonder TIGE

De boekhouding is niet mijn ding. Laat mij maar lekker klussen. Gelukkig kan ik vertrouwen op TIGE. Zij zorgen dat mijn administratie klopt. Het contact met TIGE verloopt prettig. Ik kan ze altijd bellen of even naar binnenlopen.

Klaar om samen te bouwen?

Dat klinkt als de perfecte samenwerking, toch? TIGE brengt jouw administratie naar een hoger niveau. Jij houdt je bezig met ondernemen.