TIGE MKB

Heb je een besloten vennootschap (BV) of een vennootschap onder firma (VOF)? Dan is TIGE de partner die je zoekt. Wij ontzorgen jou door je complete administratie over te nemen. Het ene bedrijf, is de andere niet. Daarom spreken we ook van een vanaf prijs. We stellen gerust een pakket op maat voor je samen.

Ben je op zoek naar een nieuwe boekhouder, bijvoorbeeld door een wijziging rechtspositie? Wij bieden een gratis overstapservice aan. Wij zorgen dat de beginbalans op de juiste wijze wordt ingevoerd in ons systeem, zonder dat jij je daar bezig mee hoeft te houden.

Wat zit er inbegrepen?

Door onze moderne software kunnen wij bepaalde taken geautomatiseerd uitvoeren, waardoor we de kosten voor jou als klant laag kunnen houden. Daarnaast krijg jij altijd en overal real time inzicht met onze moderne bedrijfssoftware en dashboards.

Vanaf €125

per maand

Jij doet:

TIGE doet:

Johan wil nooit meer zonder TIGE

De boekhouding is niet mijn ding. Laat mij maar lekker klussen. Gelukkig kan ik vertrouwen op TIGE. Zij zorgen dat mijn administratie klopt. Het contact met TIGE verloopt prettig. Ik kan ze altijd bellen of even naar binnenlopen.

Klaar om samen te bouwen?

Wij zijn er klaar voor om jou compleet te ontzorgen met je administratie. Simpel. better en oars. Dat is TIGE.