TIGE ZZP

Begint die rommelige schoenendoos met administratie een doorn in het oog te worden? Bij TIGE nemen we met liefde jouw administratie over én brengen het tot een hoger niveau. Zo kan jij je volledig focussen op het bouwen aan je onderneming. 

Heb je al een boekhouder, maar wil je liever verder bouwen met de mannen van TIGE? Wij bieden een gratis overstapservice aan. Wij zorgen dat de beginbalans op de juiste wijze wordt ingevoerd in ons systeem, zonder dat jij je daar bezig mee hoeft te houden.

Wat zit er inbegrepen?

Door onze moderne software kunnen wij bepaalde taken geautomatiseerd uitvoeren, waardoor we de kosten voor jou als klant laag kunnen houden. Daarnaast krijg jij altijd en overal real time inzicht met onze moderne bedrijfssoftware en dashboards.

€75

per maand

Jij doet:

TIGE doet:

Johan wil nooit meer zonder TIGE

De boekhouding is niet mijn ding. Laat mij maar lekker klussen. Gelukkig kan ik vertrouwen op TIGE. Zij zorgen dat mijn administratie klopt. Het contact met TIGE verloopt prettig. Ik kan ze altijd bellen of even naar binnenlopen.

Klaar om samen te bouwen?

Simpel, better en oars. Dat zij we, Wij brengen jouw administratie naar een hoger niveau. Jij houdt je bezig met ondernemen.