Starters

Bij TIGE wordt elke starter uitgebreid begeleid in het eerste jaar. Er komen al zoveel dingen op je af bij het starten van een onderneming, zorgen om je boekhouding hoeft daar niet één van te zijn. Bij TIGE krijg je een vaste boekhouder toegewezen die samen met jou aan de slag gaat om jouw bedrijf succesvol op te starten. Bij je vaste boekhouder kun je terecht met al je vragen. En kijk niet gek op wanneer je ongevraagd ijzersterke adviezen krijgt. We denken graag mee en delen kansen wanneer we die zien binnen je bedrijf. Na een jaar nog steeds tevreden met de samenwerking? Dan wordt het starterspakket omgezet in een TIGE ZZP pakket.

Wat zit er inbegrepen?

Door onze moderne bedrijfssoftware en dashboards heb jij altijd real time inzicht in de stand van zaken van jouw bedrijf. Zo weet je precies hoe je ervoor staat.

€62,50

per maand

Jij doet:

TIGE doet:

Johan wil nooit meer zonder TIGE

De boekhouding is niet mijn ding. Laat mij maar lekker klussen. Gelukkig kan ik vertrouwen op TIGE. Zij zorgen dat mijn administratie klopt. Het contact met TIGE verloopt prettig. Ik kan ze altijd bellen of even naar binnenlopen.

Klaar om samen te bouwen?

Dat klinkt als de perfecte samenwerking, toch? TIGE brengt jouw administratie naar een hoger niveau. Jij houdt je bezig met ondernemen.