Kennismaken?
Wij zijn klaar om te bouwen.

Administratie is meestal niet de reden waarom je ondernemer bent worden. Het overzicht bewaren in alle bonnetjes, facturen en btw-aangiftes? Laat dat maar aan ons over. Focus jij maar op het bouwen. Laten we kennismaken! Wij horen graag hoe wij jou kunnen helpen. Als bedrijf kun je met ons meegroeien, wij beperken jou niet in de mogelijkheden. Of je nog een deel zelf wil doen, of je complete administratie aan ons wil over laten, wij kijken naar je behoeftes en zoeken daar het juiste pakket, software of systeem bij. Vraag een vrijblijvend kennismakinggesprek aan.

De boekhouders voor de bouwsector

Door onze jarenlange ervaring met diverse grote bouw- en techniekbedrijven, hebben wij veel kennis opgedaan over de het reilen en zeilen in de bouwsector. Het is complex, maar wij weten het goed te doorgronden. Wij werken met diverse systemen en software die aansluiten bij de bouw. We kunnen dus snel de administratie voor jouw bedrijf opstarten waardoor we lage opstartkosten kunnen hanteren. Maar nog fijner, we kunnen jou snel helpen en ondersteunen met jouw behoeftes. Ga jij maar bouwen, wij regelen je administratie wel.

Simpel, better, oars. Dat is TIGE.

Bij TIGE maken wij de administratie simpel. Wij houden van gewone makkelijke taal, zonder poespas. We kunnen wel gooien met moeilijke termen, maar het is lastig samenwerken als jij de helft niet begrijpt. Dat heeft wat ons betreft helemaal geen zin. Wij maken administratie begrijpelijk, zodat jij ook weet wat er omgaat in jouw onderneming.

Een ‘doe-maar-normaal’ cultuur, daar zijn wij meer van. Ellendig lange sessies om jouw administratie te bespreken? Daar doen wij niet aan. Wij steken liever de handen uit de mouwen om voor jou aan de slag te gaan. Dus, laten we kennis maken! Wij horen graag hoe wij jou kunnen helpen.

Johan wil nooit meer zonder TIGE

De boekhouding is niet mijn ding. Laat mij maar lekker klussen. Gelukkig kan ik vertrouwen op TIGE. Zij zorgen dat mijn administratie klopt. Het contact met TIGE verloopt prettig. Ik kan ze altijd bellen of even naar binnenlopen.

Diensten

Van starters tot grote bedrijven, het voeren van de administratie is waar we goed in zijn. We doen wat we beloven. En dat doen we ook écht. Wij zijn geen ja-knikkers. Met een flinke dosis Friese nuchterheid en een vleugje eigenwijsheid, zorgen wij dat jij geen omkijken meer hebt naar je administratie én denken actief mee met kansen in je bedrijf. Om het makkelijk te maken hebben we drie verschillende pakketten samengesteld. Liever maatwerk? Doen we ook niet moeilijk over. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

STARTERS

IJzersterk van start met je administratie met het starterspakket.

STARTERS

IJzersterk van start met je administratie met het starterpakket.

✅ Lage opstartkosten
✅ Een vast bedrag per maand
✅ Ondersteuning het eerste jaar

TIGE ZZP

Gewoon een stabiele administratie
zonder te veel poespas.

TIGE ZZP

Gewoon een stabiele administratie
zonder te veel poespas.

✅ Geen zorgen om je administratie
✅ Realtime inzichten 
✅ Elk jaar een gesprek

TIGE MKB

Volledig ontzorgd worden. Als het
gaat om je administratie dan.

TIGE MKB

Volledig ontzorgd worden. Als het
gaat om je administratie dan.

✅ Het verzorgen van belastingaangiften
✅ Het uitvoeren van loonadministratie
✅ Bij een goede klik een massage per kwartaal

Klaar om samen te bouwen?

Simpel, better en oars. Dat zijn we. Wij brengen jouw
administratie naar een hoger niveau. Jij houdt
je bezig met ondernemen.