Onze werkwijze

Hoe wij te werk gaan? Ja, dat is voor jou een vraag en voor ons een weet. Ga er maar vanuit dat we hier goed over nagedacht hebben en dat jij sowieso niks te kort komt. Wij werken wel met het zweet op de rug om voor elk termijn de BTW-aangifte te doen. Jij hoeft er geen nacht wakker van te liggen, dat doen wij wel. Dus dat lijkt ons wel duidelijk. Je moet gewoon bij ons zijn. Nog niet overtuigd? Dan verklappen we toch onze werkwijze.

1

Kennismaken

Een goed gevoel en elkaar vertrouwen is de basis voor een goede samenwerking. We zijn tenslotte met je financiële zaken bezig. Daarom nodigen we je graag eerst uit bij ons op kantoor. Of bij jou op locatie, daar doen we ook niet moeilijk over. Elkaar even in de ogen aankijken. Dan ha wy it der even oer mei in lekker bakje kofje. Kom vooral zoals je bent, dat doen wij ook. Geen poespas, maar gewoon lekker informeel. Benieuwd wie je kunt treffen? Maak alvast kennis met de knappe koppen van ons kantoor!

2

Pakket bepalen

Tijdens de kennismaking bespreken we ook gelijk wat jouw wensen en behoeftes zijn. Wat kunnen we voor je betekenen? Nemen we jouw complete administratie over of zijn er dingen die je zelf wil blijven doen? Samen kijken we welk pakket het beste bij jou past. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Zit het perfecte pakket er nog niet tussen? We stellen gerust een pakket op maat voor je samen.

3

Spijkers met koppen slaan

Tijd om los te gaan! Door onze jarenlange ervaring met de bouw- en technieksector weten wij precies hoe de branche in elkaar steekt. Onze programma’s en systemen zijn daarop ingericht waardoor we snel kunnen schakelen. We willen samen met jou bouwen aan je onderneming. Wees dan ook niet verbaasd als we stof tot nadenken bij je neerleggen. We zijn proactief en eerlijk. Elk uurtje dat we voor je werken kunnen we verantwoorden. Wij zijn er om jou te helpen en te ondersteunen.

4

Jaarlijkse evaluatie

Overleggen om het overleggen, dat hoeft voor ons niet. Focus jij maar op de klussen, wij regelen je administratie wel. Wij houden de lijnen kort dus zaken waar jij van op de hoogte moet zijn, delen wij uiteraard met jou. We vinden het wel zo fijn om elkaar eens per jaar fysiek te ontmoeten tijdens de jaarlijkse evaluatie. Even de zaken weer helder en op scherp zetten. 

Tijd voor een biertj… kennismakingsgesprek!