De naam TIGE is niet zomaar gekozen. Friezen weten (heel) dondersgoed wat het betekent en voor de niet Friezen onder ons: Tige betekent ‘zeer’ in het Fries en het wordt vaak gecombineerd met ‘tank’: tige tank: ofwel zeer bedankt!

TIGE past bij onze Friese afkomst en de wijze waarop wij werken:

  • Nuchter en met beide voeten op de grond.
  • Serieus in wat we doen maar wel op ons eigen manier.
  • Geen “strak-in-het-pak” maar juist een “doe-maar-normaal” cultuur.


Wij van TIGE adviseren TIGE, omdat we vraagstukken van onze klant overnemen, ons hier verantwoordelijk voor (blijven) voelen én natuurlijk oplossen! Dit doen we met een groep mensen die we blind vertrouwen en die op verschillende wijzen aan ons verbonden zijn. Hiermee zijn we flexibel en ervaren met een enorm netwerk.


We leveren specialistische kennis die zich in de praktijk heeft bewezen. We doen wat we beloven. En dat doen we ook écht. Opdrachtgevers hechten er waarde aan dat we geen ja-knikkers zijn. We zijn onafhankelijk in ons oordeel en sturen met ons advies onze opdrachtgevers in de gewenste richting. Daarmee zijn we niet altijd even makkelijk (lees eigenwijs) maar juist daar ontstaat toegevoegde waarde. We zetten een stapje extra om daadwerkelijk de gewenste resultaten te realiseren.


Door ons brede netwerk aan medewerkers en partners hebben we altijd de juiste kennis in huis voor jou.